Meniu Închide

Locuri de muncă pentru îngrijitori în Italia

5/5 - (4 votes)

Recrutăm îngrijitori în sectorul serviciilor sociale pentru a lucra în Italia ca asistenți sociali/îngrijitori pentru persoanele în vârstă.

Domeniul de aplicare:

Îngrijitori/Servicii sociale/Asistenți

Experiența de lucru:

Experiență anterioară de lucru ca îngrijitor, cel puțin 2 ani de experiență în gospodării private sau, în mod ideal, în centre de îngrijire a persoanelor în vârstă. Referințele și mărturiile de la angajatorii anteriori reprezintă un mare avantaj. Bună comunicare, angajament și abilități de lucru cu persoanele în vârstă.

Locul de muncă

Italia

Cerințe:

Cunoașterea fluentă a limbii italiene conversaționale legate de procesul de lucru.

Experiență în îngrijirea persoanelor vârstnice și bolnave la domiciliu, personală (cu părinți bolnavi) sau profesională (experiență profesională din Italia sau din alte țări).

Experiență în menaj – gătit, călcat, curățenie, etc.

Posturi vacante:

Femei. Varsta recomandata – 35-60 ani.

Salariu:

Suma este netă pentru dumneavoastră, iar compania acoperă 100% din costurile de asigurare și toate celelalte costuri legate de detașarea dumneavoastră. Salariul depinde de cunoștințele dvs. lingvistice (nivel începător, intermediar, bun), de experiența (personală sau profesională) severitatea și specificul cazului, precum și de orele de lucru și de orele în care sunteți angajat.

Cazare:

Cazare și masă gratuite, adică asistenții nu au costuri suplimentare.

Angajamentele angajatorului:

Munca este legală și sunt respectate toate cerințele reglementărilor europene privind lucrătorii detașați. Contract de muncă și asigurare, pe 100% din salariu! Este respectată cerința de asigurare a salariului minim german. Asigurare.

Aplicație:

Toți candidații interesați să se alăture echipei noastre și să lucreze în domeniul îngrijirii persoanelor vârstnice în căminele din Italia ne pot contacta.

🕘 Durata anunțului: permanent

🔔 Aprobare: răspuns rapid și feedback pentru toți candidații care îndeplinesc cerințele postului

🌟 Securitate: datele dvs. personale vor fi stocate și prelucrate în scopul procesului de selecție.

🎯 Căutați un loc de muncă: vă vom asista în mod adecvat în găsirea unui loc de muncă potrivit pentru dvs.