Meniu Închide

Locuri de muncă în Anglia pentru asistenți medicali

Evaluare post

Locuri de muncă în Anglia pentru asistenți medicali

Recrutăm asistenți medicali pentru unitățile sanitare și medico-sociale din Marea Britanie. Se caută femei și bărbați cu experiență și muncitori. Se cere diplomă, limba engleză și experiență de lucru în specialitate.

Descrierea anunțului

> Listare activă / Fără taxe / Cerere online ★★★★★

Postul: Asistente medicale
Locul de muncă: Anglia
Tip de angajare: pe tot parcursul anului
Salariu bun.


CONDITII

Cazare:
Asistență în găsirea unei locuințe în funcție de cerințele dumneavoastră și cu un transport convenabil până la locul de muncă.

Plecare:
În termen de o săptămână de la aprobare.

Cerințe pentru post:

Bărbați / Femei

Engleză: nivel foarte bun de cunoaștere.

Experiență: obligatorie

Educație: Diplomă în asistență medicală.

Atribuții esențiale:
Asistenta medicală efectuează activități conform indicațiilor primite de la asistenta șefă a unei unități medicale sau, respectiv, de la un medic care lucrează într-un cabinet. De asemenea, aceasta interacționează cu tehnicienii de laborator, infirmierii, registratorii și administratorii unității sanitare.

Candidații sunt obligați să respecte regulile de bună practică medicală, disciplina muncii și să protejeze bunul nume al instituției medicale.

Pentru informații suplimentare:
Faceți o cerere de informații acum și veți primi informații complete despre posturile vacante, remunerația și condițiile de muncă.

Cerere:

  • CV în limba engleză
  • 1 fotografie de tip selfie, actuală, în lungime întreagă

Mai multe anunțuri:

Locuri de muncă în Anglia pentru medicii veterinari
Căutăm medici veterinari calificați pentru Marea Britanie. Candidații potriviți sunt bărbați și femei de vârstă activă cu motivație pentru post.
Aplicați acum >>>

Locuri de muncă în Anglia pentru îngrijitori
Recrutăm asistenți medicali/îngrijitori pentru a lucra cu persoane în vârstă sau cu dizabilități. Candidații pot fi bărbați și femei de vârstă activă. Aceștia trebuie să vorbească limba engleză și să aibă experiență în îngrijirea persoanelor în vârstă sau cu dizabilități.
Aplicați acum >>>

Locuri de muncă pentru medici în Anglia
Recrutăm medici de toate specialitățile pentru Marea Britanie. Pot aplica toți profesioniștii din domeniul medical care doresc să locuiască și să lucreze în Marea Britanie. Sunt necesare o diplomă, limba engleză și experiență profesională.
Aplicați gratuit aici >>>