Meniu Închide

Muncă în Rotterdam

4.8/5 - (5 votes)

Muncă în Rotterdam

Căutăm muncitoriOferim oferte de muncă în Țările de Jos, pentru orașul Rotterdam. Răsfoiți ofertele pentru bărbați și femei, sunt locuri de muncă în agricultură, industrie, servicii. Alegeți cea mai bună pentru dumneavoastră.

Nu este nevoie de experiență anterioară, candidații urmând un curs de formare. Pentru unele oferte este necesară experiența în domeniu. Toate ofertele sunt potrivite pentru femei și bărbați de vârstă activă.

Se plătește pe oră, în conformitate cu legislația locală. Poate fi cu jumătate de normă sau cu normă întreagă

Descrierea anunțului

> Ofertă de top / Aplicare ușoară și rapidă ★★★★★

Poziții: în funcție de oferte. Ofertele de locuri de muncă sunt direct de la agenții și angajatori de încredere.
⚑ Locul de muncă: Amsterdam
Tipul de angajare: muncă sezonieră cu normă întreagă. Cu normă întreagă.

Data-limită: Propunerile sunt actualizate pe măsură ce devin disponibile.

Aprobare: în urma unei cereri, cererile sunt examinate rapid. Solicitanții aprobați sunt informați cu privire la următoarele etape privind semnarea contractului și plecarea.

Posturi vacante: candidații sunt acceptați până când numărul necesar de posturi vacante este ocupat de către angajatori sau agenții.

Confidențialitate: Toate cererile sunt tratate în cea mai strictă confidențialitate și pe baza legislației privind protecția datelor.

Feedback: Indiferent dacă sunteți aprobat sau nu, vom contacta toți candidații care au aplicat și au depus documente pentru acest post..

Sunteți în căutarea unui loc de muncă în diferite domenii de activitate?

TrOrice informații suplimentare pot fi obținute de la persoanele responsabile pentru acest site. În mod specific pentru detalii în jurul locului de muncă, majoritatea sunt posibile doar cu aprobarea solicitantului.