Meniu Închide

Locuri de muncă pentru profesori de copii în München

Evaluare post

Recrutăm educatori și persoane cu experiență ca profesori de copii pentru a lucra în München (Germania). Ofertele sunt legate de munca în grădinițe, diverse centre de îngrijire a copiilor și școli primare, pentru lecții particulare.

Experiența de lucru:

Experiență de lucru anterioară ca profesor pentru copii în grădinițe, școli primare, gimnazii.

Referințe și mărturii, documente care să ateste experiența didactică.

Documente care atestă o educație adecvată pentru locul de muncă

Calități pedagogice, abordare a copiilor de diferite vârste, cultură generală bogată și bune competențe în materii specializate pentru copii.

Locație:

München (Germania).

Cerințe:

Cunoașterea fluentă a limbii germane vorbite și scrise în legătură cu predarea. Este necesar un certificat în limba care urmează să fie predată.

Experiența de predare constituie un avantaj. Cadrele didactice care nu au o experiență vastă au posibilitatea de a face practică și de a beneficia de formare suplimentară la locul de muncă.

Posturi vacante:

Femei și bărbați cu experiență didactică.

Възнаграждение: 

Înțelegerea în prealabil a remunerației și semnarea unui contract de muncă cu parametri clari, asigurări și toate celelalte cerințe legale.

Cazare:

Furnizarea de locuințe cât mai aproape posibil de locul de muncă.

Aplicați:

Cerere online rapidă și simplă, cu aprobare rapidă după examinarea documentației depuse. Nu există taxe ascunse sau cerințe suplimentare în afara celor menționate în cerere.

🔔 Aprobare: Numai după o analiză amănunțită a documentelor și aprobarea angajatorului, candidații selectați sunt contactați.

🌟 Securitate: datele dvs. personale vor fi stocate și prelucrate în conformitate cu Legea privind protecția datelor.

🎯 Căutați un loc de muncă: aici vă aflați în locul potrivit, deoarece puteți alege ce este mai bun pentru dumneavoastră dintre numeroasele oferte din diferite domenii.