Meniu Închide

Muncă in München

4.8/5 - (6 votes)

Căutați locuri de muncă în München! Scopul nostru este de a vă oferi acces ușor și rapid la toate posturile actuale din regiune, punându-vă la dispoziție oferte de muncă numai de la angajatori siguri.

TOP OFERTE DE MUNCĂ IN MUNICH

LOCURI DE MUNCĂ ÎN CONSTRUCȚII ÎN MUNCHEN
Recrutăm muncitori în construcții pentru lucrări de amenajări interioare , faianță etc. Bărbați până în 55 de ani cu experiență vastă de muncă.
 Oferta de top
  München
LOCURI DE MUNCĂ PENTRU ȘOFERI
Firmă de transport recrutează șoferi internaționali categoria C + E, pentru transport internațional. Condiții bune de muncă și salarizare bună.
 Urgent
  München
LOCURI DE MUNCĂ PENTRU CAMERISTE ÎN MUNCHEN
Recrutăm personal calificat pentru cameriste. Vorbirea limbii germane nu este obligatorie. Experiența în domeniu reprezintă un avantaj.
 Сезонна работа
  München
LUCRĂ ÎN ÎNGRIJIREA SĂNĂTĂȚII
Lucrătorii medicali doreau să lucreze în Germania. Medici generalisti, asistente medicale etc.
 Top oferta
  München

Aveți nevoie de documente pentru muncă?

Pentru început, este o idee bună să aveți toate documentele necesare pentru a vă dovedi identitatea. Apoi, în funcție de locul de muncă, este posibil să trebuiască să puneți la dispoziție și alte documente.

Există vreo șansă de a găsi un loc de muncă în München?

Platforma noastră este concepută pentru a vă ajuta să găsiți un loc de muncă oriunde există oferte bune de muncă. Consultați ofertele noastre de locuri de muncă din München.