Meniu Închide

Locuri de muncă la metroul din Londra

Evaluare post

Găsește-ți slujba de vis în metroul londonez. Condiții excelente, alegere excelentă de muncă, oportunitate pentru persoanele cu experiență, dar și pentru cei care își caută pentru prima dată un loc de muncă în capitala engleză.

Descrierea anunțului

БъStart rapid ★★★★★

✪ Locație: Londra
ℹ Tip de angajare: Ziua întreagă de lucru
❖ Salariu: Pe oră / Ore suplimentare

Conditii

Salarizare: remunerație în funcție de tipul de muncă și în conformitate cu salariul minim pe oră stabilit în Marea Britanie. Salariile sunt bune pentru munca cu normă întreagă. Plata se calculează pe oră.
Plecare: în termen de 10 zile lucrătoare sau în funcție de angajator; plecare în termen de o săptămână de la aprobarea locului de muncă.

Изисквания и задължения

Cerințe privind poziția: Nu este necesară experiență anterioară. Solicitanții trebuie să fie organizați, prompți și responsabili. Formare profesională în timp util pentru postul dat.

Atribuții esențiale:
Lucrul în companii cu operațiuni în metroul londonez. De la curățenie și întreținere, îngrijirea mediului, la activități comerciale și multe altele.

Candidați potriviți:
Postul este potrivit pentru bărbați și femei.
Cunoașterea fluentă a limbii engleze reprezintă un avantaj.

Cerere:
Fără taxe sau comisioane suplimentare. Nu există taxe suplimentare și nici birocrație suplimentară! Aplicație complet gratuită pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă!