Meniu Închide

Lucrează ca bonă în Londra

Evaluare post

Lucrează ca bonă în Londra

Liste excelente pentru bone pentru capitala britanică, în condiții foarte bune. Cu condiția să aveți experiență ca babysitter sau ca bonă pentru copii mai mari, puteți arunca o privire asupra ofertelor.

Salariu: la nivelul salariului minim britanic pentru o oră. Salariu sigur și angajamentul de a respecta orele convenite.+

Plecare: cât mai curând posibil după aprobare.

Cerințe pentru post: se caută bone cu experiență. Nu se cere pregătire sau experiență. Candidații sunt obligați să fi lucrat acest tip de job înainte.

Atribuții principale: legate de îndatoririle față de copii. Hrănirea, îmbrăcarea, joaca, plimbarea, curățarea camerelor lor și toate celelalte activități legate de creșterea copiilor atunci când părinții sunt la serviciu.

Angajator:
Se realizează un interviu cu părinții și cu persoanele autorizate de aceștia.

Candidați potriviți:
Poziția este potrivită pentru femei!
Limba engleză este obligatorie.

Date suplimentare
După ce faceți o cerere, veți primi informații.

Cerere:
Gratuit, fără alte detalii

Mai multe anunțuri:

Munca ca menajeră în Londra
Anunțuri potrivite pentru cameriste în capitala britanică, în condiții excelente. Angajatori din diverse hoteluri, moteluri, pensiuni caută cameriste cu experiență.
Aplică acum >>>

Muncă în Anglia în hoteluri
Căutați locuri de muncă ca barman, cameristă, piccolo și toate celelalte locuri de muncă tipice industriei hoteliere. Aplicați pentru un loc de muncă în Anglia.
Aplică acum >>>